Cases ben vestides i equipades

Casas-bien-vestidas-y-equipadas

Segurament, com a molts de nosaltres, us toqui estar a casa a causa de l’estat d’emergència provocat pel ja famós COVID-19.

Una situació nova que ens obliga a reorganitzar per no perdre el ritme de vida habitual o al menys aprofitar els temps de la millor manera possible.

En Teixits la Provença volem que aquest temps, al costat dels teus, sigui d’allò més agradable i plaent possible. Per a això vam compartir aquest article amb idees i suggeriments, que des de la nostra experiència, pots dur a terme i et permeti tenir ben vestida i equipada casa teva.

  • Espais clars: intentar no atapeir de mobles i estris les zones de més ús, podem traslladar petits mobles que no tinguin un ús quotidià i així alliberar els espais d’ús comú. D’aquesta manera aconseguim ampliar els espais com a menjador, sala, saló on més ens solem reunir.
  • Catifes: les catifes, a part de donar calidesa, permeten als més petits jugar còmodament sobre elles i usar-les com informals sofàs, on veure la tele o jugar a videojocs. També les podem fer servir per fer ejercios o com una taula de ioga per a aquests moments de relaxació i respiració profunda que necessitarem.
  • Coixins: coixins i quadrants són el complement ideal, per reposar els peus, seure sobre ells o companys en una bona migdiada. Si passem moltes hores asseguts pel teletreball el podem col·locar entre la nostra esquena i respatller de la cadira per ajudar a mantenir la columna més recta que alhora còmoda.
  • Cortines: si no disposem de trerraza pròpia, són ideals les cortines per a menjador i habitacions que filtrin la llum però mantinguin nuesta intimitat alhora amb els nostres veïns. Convencionals, ona perfecta o frunzida, estores, enrotllables, panell japonès o lames verticals són algunes de les opcions que podem ofreerte des Teixits La Provença si necessites canviar o modificar algun ambient de la casa.
  • En família: les tardes de sèries o pel·lícules al sofà seran més càlides i agradables amb unes suaus mantetes de butaca (plaids).

Gaudir de la nostra casa és una necessitat i gairebé obligació, és el nostre espai més íntim on passa la vida en família.

Si necessites consells o suggeriments i no saps si resultarà per vestir la teva casa, pots contactar-nos per telèfon o des del formulari de contacte perquè el nostre especialista en decoració t’ajudi a donar-li solució a les teves idees.