Cortina per a saló d’Adriana T.G.

Cortinas-de-salon-caso-real-loft

Adriana i el seu marit, van decidir reformar el seu loft i suprimir el doble pis que separava l’espectacular finestral rodó que dóna personalitat i caràcter a l’espai amb una cortina per saló.

Van deixar a les nostres mans la presentació de diferents estils i models perquè ells, segons el seu gust i decoració, poguessin escollir entre els diferents tipus de cortines i estors que tenim per a menjadors.

La premissa era vestir i donar calidesa a l’espai, tenint en compte les característiques pròpies d’un loft i les difentes possibilitats de combinació en distribució que tenen cada un d’ells.
Un dels majors desafiaments quan li vam presentar les diferents alternatives en cortines de saló era la de no tapar l’estructura de l’finestral, que com veureu a la foto, és l’autèntic protagonista de l’loft.

Es va optar per un teixit 100×100 de lli, de textura mitjana-grossa amb un color natural i una traslucidad generosa.

Perquè l’accionament fos senzill i còmode, instal·lem les cortines en un rail motoritzat accionat mitjançant comandament a distància.

Tot el sistema i tall de la tela per a la cortina de la sala menjador d’Adriana va ser feta a mida personalitzant al seu gust.

El treball repte va ser un èxit quedant la clienta molt satisfeta.