Cortines de dormitori per a Montserrat G.A.

Cortina de dormitorio matrimonial y salón

La Sra. Montserra és una clienta habitual de la nostra botiga, en altres ocasions ha vestit els dormitoris, menjador i saló de casa amb les nostres cortines i estors enrotllables. En aquest cas necessitava canviar les cortines de l’habitació del fill i d’una de les habitacions principals.
Tenia clar que volia vestir les finestres dels dormitoris amb cortines sense perdre lluminositat ni recarregar l’ambient. En Cortines La Provença vam optar per un teixit diàfan, brodat sobre un fons de composició polièster / lli i vam fer una confecció de la cortina amb Frunzeix Triplec.

Vam aconseguir mantenir la lluminositat que té l’estada, a el mateix temps que es realcen els detalls brodats. A més, es va aconseguir una bona combinació de el teixit amb el mobiliari el que va portar a satisfer les seves necessitats i expectatives.

Fer més agradable els diferents ambients de la teva casa amb cortines i estors de: saló, dormitori, cuina i menjador entre d’altres, és el nostre treball diari. Pregunta’ns sobre com canviar l’estil de casa teva amb el nostre servei d’assessorament i pressupost gratuït.

Cortinade habitación de niños
Cortines la Provença