Estors o Cortines, quin triar?

La elecció de si triar estors o Cortines en un determinat ambient pot ser un repte. Per això volem compartir algunes reflexions per ajudar-te a decidir que es el millor per la teva llar.

Si el que desitges es donar estil i elegància en una estança, un lluït  joc de cortines es el aconsellable, ja que la versatilitat i varietat que ofereixen, no te comparació, amb cents de diferents estils i teixits per triar. Amb la possibilitat de adaptar-se a qualsevol pressupost. Si el que volem es donar una sensació de opulència en el vostre saló, unes cortines de seda en tons pastel, pot ser una opció interesant  i així convertir-les en les protagonistes  del espai.

D´un altre banda, els estors, que inicialment s’utilitzaven en oficines i locals comercials, han entrat amb força a les nostres llars, convivint amb la cortina tradicional amb absoluta normalitat.
Encara que els estors tendeixen a ser una solució mes practica i funcional que “elegant”, la seva part decorativa, pot ser accentuada amb una amplia gama de possibilitats que ofereixen, com sanefes, estampats, textures i colors.

Com a conclusió, els estors donen sensació practica i funcional i visualment mes sòbria. A mes hi han molts materials disponibles a partir de teixits plàstics i fustes. Tria enrotllables, estors de lamines, venecianes, segons els teus gustos i necessitats.
Com sempre tot dependrà del que desitjos transmetre en aquest espai, explica’ns la teva idea i t´ajudarem a triar la millor opció.