TAPISSERIA SOFÀS I CADIRES PER A UNA NETEJA PERFECTA.

Moltes vegades, més enllà dels aspirats periòdics, la tapisseria es pot veure bruta, i així la solució que oferim és optar per un bany de sal.

En aquest cas, podem fregar el teixit amb sal i deixar-lo en la tapisseria durant una hora. Retireu-lo amb un pinzell o l´aspirador, per evitar l’acumulació de pols, cal recordar que la sal també serveix per absorbir el greix.

D’altra banda, si la tapisseria amb colors vius, ha perdut la seva intensitat i s’apaga una mica, per tornar-li la brillantor i tot el seu esplendor, es pot fregar amb un drap submergit en èter.

Ara, si vols, treure del teixit del sofà les típiques taques o zones fosques produïdes per l’ús  diari, on recolzem el cap, braços, etc..  Agafarem  un recipient gran i afegim un raig d’amoníac. Després freguem amb un drap suau tot del sofà i esbandim amb un drap amb aigua. D’aquesta manera la brutícia passarà  a l’aigua del recipient i tapisseria lluirà neta. Proveu-ho i ja ens direu.

Es recomana, abans de aplicar qualsevol sistema o producte de neteja, provar en una zona oculta, per si pogués danyar la tapisseria. Per assegurar-vos que el mètode de neteja és compatible amb el teixit i el color dels vostre sofà.